Press "Enter" to skip to content

THY Montreal bürosunu açtı

THY Montreal bürosunu açtı

Geçen yıl uçuşlarına başlayan Türk Hava Yolları, sadece Dorval Pierre E. Trudeau Havaalanı’ndan vermiş olduğu hizmetleri Montreal’den de vermek amacıyla kent merkezinde bir büro açtı.

 

 

Hep birlikte kurdele kesildi.
Hep birlikte kurdele kesildi.

 

Çeşitli ülke diplomatları, Montreal’de bulunan Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü Genel Sekreteri Fang Liu ve üye ülke temsilcilerinin katıldığı açılış töreninde Türkiye’nin Ottava Büyükelçisi Selçuk Ünal da hazır bulundu.

 

 

 

Türkiye’nin Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ali Rıza Çolak, Türkiye’nin Kebek Fahri Başkonsolosu G. Emin Battika ve Montreal Belediyesi’nin ulaştırmadan sorumlu danışmanı Aref Salem’in de katıldığı törende THY Montreal Genel Yöneticisi Osman Şahan Türk Hava Yolları’nın son yıllarda gelmiş olduğu noktayı konuklara anlattı.

 

Büyükelçi Selçuk Ünal, USHÖ Genel Sekreteri Fang Liu ve Daimi Temsilci Büyükelçi Ali Rıza Çolak açılışta birlikteydi.
Büyükelçi Selçuk Ünal, USHÖ Genel Sekreteri Fang Liu ve Daimi Temsilci Büyükelçi Ali Rıza Çolak açılışta birlikteydi.

 

Büyükelçi Selçuk Ünal yapmış olduğu konuşmada iki ülke ve özellikle İstanbul gibi Montreal’in iş kapasitesi ve turizmine de büyük katkılarda bulunacağına inandığını belirttiği THY bağlantısının toplumsal ilişkilere de büyük katkı sağlayacağını bildirdi.

Henüz Montreal’e atanan Daimi Temsilci Büyükelçi Ali Rıza Çolak ise konuşmasında THY’nin Montreal hizmetlerinin iki ülke ilişkilerinin daha sıkı olmasına olanak sağlayacağının altını çizdi.

 

Büyükelçi Selçuk Ünal THY Montreal Genel Müdürü Osman Şahan, Montreal Belediyesi'nden Aref Salem ve Daimi Temsilci Büyükelçi Ali Rıza Çolak açılış pastasını birlikte kestiler.
Büyükelçi Selçuk Ünal, THY Montreal Genel Müdürü Osman Şahan, Montreal Belediyesi’nden Aref Salem ve Daimi Temsilci Büyükelçi Ali Rıza Çolak açılış pastasını birlikte kestiler.

 

 

Montreal Belediyesi’ni temsilen törene katılan Aref Salem de THY’nin Montreal’e uçmasının İstanbul ve Montreal arasında sağlam bir köprü olacağına inandığını belirtti.

 

 

 

Montreal Belediye Başkanı Denis Coderre’in seçildiğinden beri hiçbir Türk etkinliğine katılmadığı gözden kaçmazken, bu etkinlikte de bulunmadığı gözlendi. Daha önceleri hemen hiçbir Türk toplumu etkinliğini kaçırmayan Montreal Belediye Başkanı Coderre’in son katılmış olduğu Türk etkinliği, başkan seçildiğinin bir gün öncesi Türkiye Cumhuriyeti Kuruluşu kutlama balosu olmuştu.

 

THY Montreal kadrosu...
THY Montreal kadrosu…

 

THY’nin yeni açılan 1250 René Lévesque ouest, 4540 adresinde bilet işlemleri de yapılacağı duyuruldu.

 

Fotoğraflar: Enes Çömlekçi

 

THY Montreal Bürosunun açılışından görseller»

 

Bizim Anadolu / 11 Eylül 2015

Paylaşın, dostlarınızın da haberi olsun…

 

    Share with your friends / Partagez avec vos amiEs / Dostlarınızla paylaşın...