Toplumumuz üyelerinden Ressam Beril Argun’un resimleri Dollard-Des-Ormeaux’da sergilendi.

Kumlu cam üstüne üç boyutlu yapıtlar yaratan Ressam Beril Argun’un resimleri 12-13 Kasım tarihlerinde Centre Dollard-Des-Ormeaux’da sergilendi.
Diğer sanatçılarla birlikte karma resim sergisinde sanatseverlerin ilgisine sunulan Beril Argun’un üç boyutlu resimleri göz doldurdu.
Yoğun bir ilgiyle karşılanan sergide sanatseverler Ressam Beril Argun’a sanatı hakkında sorular sordular ve kendisiyle sohbet ettiler.
Galatasaray Lisesi’nden mezun olan Beril Argun, daha sonra İzmir Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni ve Montreal’de McGill Üniversitesi İngilizce sertifika programını bitirdi.
Küçük yaşlardan bu yana sanat ve resme ilgisini sürdüren Beril Argun, çizim dersleri aldı ve karakalemden sonra yağlı boya resimlere yöneldi. Beril Argun sonunda kendini kumlu cam üstüne yarattığı üç boyutlu resim sanatında buldu.
Beril Argun’un resimleriyle ilgili daha fazla bilgi için şu adresi ziyaret edebilirsiniz:
Bizim Anadolu / 01 Aralık 2022
Be First to Comment